Paarden

Ontdek de wereld van paardenverzorging bij Weidse Blik Tuin & Dier. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste producten voor jouw paard. Bezoek onze winkel in Joure of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Voeding en Supplementen

Gezonde voeding is essentieel voor de vitaliteit van je paard. Bij Weidse Blik bieden we een selectie hoogwaardige paardenvoeding en supplementen. Van voedzame granen tot vitaminerijke supplementen, we hebben alles om ervoor te zorgen dat je paard de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt voor optimale prestaties en welzijn.

Benodigdheden

 

Verzorgingsproducten

Houd de vacht en algemene gezondheid van je paard in topconditie met onze hoogwaardige verzorgingsproducten. Ontdek borstels, shampoos en andere benodigdheden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van paarden. Bij Weidse Blik streven we ernaar om de verzorging van je paard zo gemakkelijk en effectief mogelijk te maken.

Bekijk onze merken

Voor meer informatie over het merk paardenvoeding, klik op het merklogo.

Paarden blogs

Pavo – Win Quality Time

Pavo – Win Quality Time

Koop 2 Pavo-producten bij Weidse Blik Tuin en Dier in Joure en maak kans op fantastische prijzen. Op 1 mei verloot Pavo de eerste prijzen. En in juli komen de grote hoofdprijzen in de verloting.
Maak kans op een roze Knegt tractor of een zadel van Prestige.

Hoera een veulen! Maar wat dan?

Hoera een veulen! Maar wat dan?

Hoera een veulen! Maar wat dan?   Hoe laat je het veulen wennen aan het eten van krachtvoer bijvoorbeeld? Hier een aantal tips:  Zorg voor een veulenvoerbak in de buurt van die van de merrie. Doe daar zoveel in dat er een kop op zit, zodat de merrie er bij kan....

De weide klaarmaken voor het weideseizoen

De weide klaarmaken voor het weideseizoen

De weide klaarmaken voor het weideseizoen Hoe maak je je weide klaar voor het weideseizoen? Paardenhouders zijn vaak terughoudend als het om bemesting gaat. Maar het is nodig om verarming van de bodem tegen te gaan. Een gezonde bodem heeft een natuurlijk evenwicht,...

Weidse Blik Tuin & Dier

Ambachtswei 4
8501 XA Joure
Tel: 0513 416 162
info@weidseblik.nl