Schapenvet voor honden

Elke hond heeft een specifieke energiebehoefte welke gerelateerd is aan zijn natuurlijke energie. Vetten zijn de voornaamste bron van energie. Lees hieronder wat schapenvet kan doen voor uw hond. 

Een groot aantal hondeneigenaren kiest ervoor om hun hond, naast het gewone voer, schapenvet bij te voeren. Schapenvet bevat vitamine A en vitamine D. Beide vitamines zijn essentieel voor het gezichtsvermogen, voor de versteviging en opbouw van de botten, voor de slijmvliezen, voor de luchtwegen en voor het maagdarmkanaal. Bovendien ondersteunen vitamine A en vitamine D het immuunsysteem, oftewel, de afweer tegen bacteriën en infecties. Je kunt het schapenvet als beloning geven, omdat veel honden het lekker vinden. Je kunt het ook puur als traktatie voeren. 

Schapenvet

Schapenvet realiseert een gezondere huid, sterkere botten, een betere gezondheid, een hogere weerstand, een glanzende en een betere darmflora. Het kan goed helpen tegen hardnekkig haaruitval, dunne ontlasting, een droge schilferende of geïrriteerde huid en tegen een doffe vacht met eventuele kale/doffe/vale plekken. Schapenvet is in meerdere variaties verkrijgbaar. Je kunt schapenvet in blokjes kopen, ook wel bonbons genoemd. Ook is vloeibaar schapenvet beschikbaar. Op die manier kun je het schapenvet over het droogvoer van je hond heen geven. Vloeibaar schapenvet is ook in meerdere smaken beschikbaar, zoals knoflook, zeewier of naturel. Niet iedere hond is hetzelfde en niet iedere hond heeft dezelfde smaak. Je kunt dus, net als met hondenvoer, kijken welke smaak jouw hond het lekkerst vindt. 

Hoeveel Schapenvet?

De bonbons van schapenvet zijn verkrijgbaar in mini- en maxi-uitvoering. De maxi-uitvoering is ongeveer twee keer zo groot als de mini-uitvoering. Het voedingsadvies voor de maxi-uitvoering is 1 bonbon per 20 kg lichaamsgewicht per dag. Het voedingsadvies voor de mini-uitvoering is 1 bonbon per 10 kg lichaamsgewicht per dag. Voor vloeibaar schapenvet geldt een voedingsadvies van 10 ml per 10 kg lichaamsgewicht. Vergeet niet dat schapenvet bedoeld is als aanvullend middel, naast het reguliere voer. Je kunt het dus niet als vervanging gebruiken. Wel zul je merken dat je hond zowel van binnen als van buiten gezonder zal worden. 

Vloeibaar Schapenvet

Vloeibaar schapenvet is een ideale smaakmaker en ondersteunt en verbetert vertering, huid en vacht, voedselopname en is gunstig voor hart- en bloedvaten. BIOFOOD Vloeibaar schapenvet bevat naast schapenvet, die afkomstig is van schapenvlees voor menselijke consumptie, ook zonnebloemolie en zalmolie. Deze oliën worden beter door het lichaam opgenomen dan zwaar verhitte oliën in voer. 
Ondersteunt:

 • Voedselopname en vertering
 • Hart- en bloedvaten
 • Bevordert eetlust
 • Ontwikkeling van de organen
 • Gewrichtsfunctie
 • Huid en vacht


Schapenvet Bonbons
Schapenvet bonbons zijn 100% natuurlijk en zonder chemische toevoegingen als geur-, kleur- en smaakstoffen en zorgt voor een aanvulling op het dagelijkse eetpatroon. De bonbon is geschikt voor alle hondenrassen, van puppy tot volwassen hond. Het schapenvet is afkomstig van schapenvlees wat geschikt is voor menselijke consumptie. BIOFOOD schapenvet ondersteunt huid, vacht en de maag- of darmwerking. Schapenvet is een product dat de maag- en darmflora ondersteunt wat stimulerend kan werken bij de opname van voedingsstoffen. De bonbons zijn verkrijgbaar in de smaken Zeewier, Pens, Zalm en Knoflook. 

Ondersteunt: 

 • Huid en vacht
 • Darmflora
 • Botten, spieren en tanden
 • Smakelijkheid van de dagelijkse voeding (moeilijke eters)

  Nieuwste blogs

  Bromory tegen onkruid

  Bromory tegen onkruid

  Bromory is een totale onkruid en mosverdelger zonder glyfosaat. Bromory tegen onkruid bestrijdt alle onkruiden, grassen en mos. Bromory tegen onkruid werkt op basis van Perlagonzuur. Zoekt u een vervanging voor glyfosaat, kom dan langs in onze winkel. Wij hebben...

  Voeding tuin

  Voeding tuin

  Voeding tuin   Houdt uw voedingsbodem van uw gazon en planten op peil. Strooi daarom (kunst)mest en kalk.De belangrijkste voedingsstoffen voor de plant zijn: stikstof (N), fosfor (P), kalium (K) en kalk (C) Om de grond niet uit te putten is ook organische stof...

  Pavo – Win Quality Time

  Pavo – Win Quality Time

  Koop 2 Pavo-producten bij Weidse Blik Tuin en Dier in Joure en maak kans op fantastische prijzen. Op 1 mei verloot Pavo de eerste prijzen. En in juli komen de grote hoofdprijzen in de verloting.
  Maak kans op een roze Knegt tractor of een zadel van Prestige.